Afsluiting Social rides 2022

Wij hebben enorm genoten wat de zomer van 2022 ons gegeven heeft. Zo zijn wij dit jaar begonnen met het organiseren van de Scholten Cycling social-ride.

Met om de week op de donderdagavond een ritje van ongeveer een uur hebben wij veel mensen leren kennen. Maar ook deelnemers leerden elkaar kennen. Dit was erg leuk om te zien.

Omdat het weer eerder donker wordt is het zo meteen niet meer mogelijk om de ritjes te blijven doen. Daarom hebben wij een afsluiter van de social-ride 2022 bedacht.

Op zaterdag 1 oktober organiseren wij vanuit Scholten Cycling een mooi ritje met als afsluiter een BBQ bij de zaak. Het is een tocht van ongeveer 90km. Bij opgave ontvang je een GPX die je kunt inladen op je fietscomputer. Wanneer je geen fietscomputer hebt met GPS dan kun je altijd bij iemand aansluiten die dat wel heeft.

Opgave voor deze dag kost €15,- dit bedrag kun je voldoen op de dag zelf in de winkel. Let wel op dat je tot 24 september kan opgeven of afmelden. Dit in verband met de bestelling voor de BBQ.

Zien wij jou ook? Meld je dan nu aan en mail je opgave naar: bastiaan@scholten-cycling.nl

Tot dan!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken