Blijf fit, blijf fietsen! Race en mountainbike vanaf €399,-

Sportschool gesloten, groepsactiviteiten afgelast en klaar met binnen sporten? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Ga lekker buiten fietsen maar doe dit wel alleen en houd jezelf fit en gezond. Om dit te kunnen doen ben je natuurlijk wel een fiets nodig. Daarom hebben wij nu een speciale actie voor jullie!

Mountainbikes vanaf: €399,- Koop nu een mountainbike vanaf €399,- en ontvang gratis een helm, bidonhouder en bidon.

Racefietsen vanaf: €699,- Koop nu een racefiets vanaf €699,- en ontvang gratis een helm, bidonhouder en kilometerteller.

Voor de echte fanatieke mountainbiker hebben wij deze mooie Cube Reaction C:62 Race Demo voor jullie in de aanbieding. Nu van: €1999,- voor: €1699,-

Speciaal op zoek naar een e-bike? Kijk en vergelijk dan hier op onze website bij het kopje ebike en maak eventueel een afspraak om buiten winkeltijd extra informatie te verkrijgen over een van de modellen. Dit alles gaat volledig volgens de regels zoals die nu worden geadviseerd door het RIVM. Maak snel een afspraak en u kunt bij ons veilig en gezond via private shopping in de winkel alle e-bikes en zelfs ook de race en mountainbike fietsen testen

Wil je meer informatie over een van deze acties neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken