Belangrijke maatregelen tegen het Corona virus

Beste klanten,

Onze winkel is open. Omdat we jouw veiligheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkste vinden, houden we ons aan de instructies van de officiële instanties. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles. Als (regelmatige) klant en bezoeker ben je van ons gewend dat wij jou spontaan en hartelijk tegemoet treden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je je in onze winkel thuis voelt. Aan deze basishouding verandert niets alleen is de uitvoering anders. Door de flinke aanloop in onze winkel willen we de uitvoering vlotter laten verlopen om zo het risico op besmetting te verkleinen. Wij willen graag dat je kort aangeeft waarvoor je onze winkel bezoekt (reparatie, onderhoud, aankoop etc.) en zo vlot mogelijk daarna de winkel weer verlaat. Op dit moment is er geen mogelijkheid voor een gezellig kopje koffie of een sociaal praatje. Na deze periode staat de koffie weer voor jou klaar natuurlijk!

Naast de gebruikelijke maatregelen zoals hoesten en niezen in de elleboogplooi, regelmatig handen wassen, handen desinfecteren vragen wij met nadruk:

– betaal met pin;

– neem 1 meter afstand tot onze toonbank en kassa (zie markering) zodat de afstand tot onze medewerker conform de richtlijn is;

– kom alleen  naar de winkel;

– houd 1,5 meter afstand tot elkaar;

– kom niet naar de winkel als je hoest of verkouden bent, of koorts hebt;

– tot nader order verrichten wij geen metingen.

Om je snel te kunnen helpen en onnodig loopverkeer in de winkel te vermijden willen wij jullie vragen je te melden voorafgaand aan het betreden van de winkel. Dit kan door een klop op de deur of door te roepen. Op toestemming en aanwijzing van de medewerkers in de winkel krijg je vervolgens de mogelijkheid om de winkel te betreden en je vraag te stellen. Aangezien gelijktijdig twee medewerkers aanwezig zijn in onze winkel kunnen dus maximaal 4 bezoekers gelijktijdig in de winkel zijn. Anderen moeten dan even wachten totdat de medewerker aangeeft dat je binnen kunt komen. 

Ook kun je een afspraak met ons inplannen buitenom de genoemde openingstijden. Wij kunnen ook jou advies op maat geven via Facetime of Skype.

Wij zijn ons bewust dat deze maatregelen een zakelijkheid uitstralen die je niet van ons gewend bent. Uit het oogpunt van onze verantwoordelijkheid een logische keuze. Wij gaan uit van jouw begrip en hopen dat we op korte termijn weer de service en dienstverlening aan kunnen bieden die past bij Scholten Cycling.

Mede namens de medewerkers,

Jeffrey Veltink

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken