Fiets van de week, week 10

Deze week is de Cube Agree Hybrid C:62 Race de fiets van de week. Deze fiets is uitermate geschikt voor de fietser die een dagje ouder is maar nog steeds graag de nodige kilometers fietst zowel in Nederland als in de Europese bergen.

Door zijn Fazua Evation 1.0 Drive motor met 60Nm aan maximale ondersteuning hebt u altijd dat duwtje in de rug als het wegdek omhoog gaat of de wind vol van voren komt. Als u wilt kunt u zonder die aandrijfeenheid fietsen, maar als u hem wel gebruikt, schakelt de software bij snelheden hoger dan 25 km/u automatisch een vrijloop in en is de Agree Hybrid C:62 Race ineens een gewone racefiets.

Met een lichtgewicht C:62 Advanced Twin Mold Technology Aero carbon frame en dito voorvork is het ondanks de motor en batterij toch een lichte racefiets. De fiets is afgemonteerd met een Shimano 105 11 speed groep en hydraulische remmen welke zorgen voor perfecte remkracht en soepel schakelen.

Liever eentje met Shimano Ultegra of een andere kleur? Hij is er ook als SL in het wit met dezelfde motor en batterij maar dan net iets luxer afgemonteerd.

Meer informatie? kom dan langs in de winkel of vraag een proefrit aan om uzelf te overtuigen. Beide fietsen zijn nu in de aanbieding tijdens onze Start of the Season Sale! De race is nu verkrijgbaar voor: €2599,- en de SL mag nu weg voor: €2995,- Wacht niet te lang want; Op=Op.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken