Fiets van de week Cube Nuroad Race

Deze week een alleskunner als fiets van de week.

Als het asfalt stopt wil niet zeggen, dat je moet omdraaien. Integendeel; met de Cube Nuroad Race ga je juist door! Een superlicht aluminium frame en een vergevingsgezinde carbon vork zijn de basis van deze vernieuwde alleskunner, afgemaakt met snelle, lekker volumineuze banden, Shimano’s GRX 2×11 gravelgroep en een cockpit uit Cube’s eigen huis, specifiek ontworpen om tijdens lange ritten maximaal comfort te bieden. Hiermee heeft de Cube Nuroad Race alles aan boord om door te gaan waar anderen stoppen.

Cube zijn vernieuwde gravelracer combineert het beste van haar racers en crossers, gecombineerd met een snufje mountainbike. Zo biedt de Cube Nuroad nu ruimte aan banden tot 45 mm breed. Of 40 mm met spatborden. Binnendoor lopende kabels garanderen soepel schakelen, ook al vliegt de modder om je oren. En een carbon voorvork helpt de banden met het opvangen van schokken, zodat je zelfs tijdens een lange rit verrassend fris blijft. Behoefte aan een bagagedrager en/of een achterstandaard? Dat past ook.

Wil jij meer informatie over deze fiets? Kom hem dan bij ons in de winkel bekijken en we vertellen je er graag nog wat meer over

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken