Je bent hier

Home » Aanbiedingsfietsen

Aanbiedingsfietsen

Ontdek onze laatste aanbiedingen en acties voor fietsen bij Scholten Cycling! Geniet nu bijvoorbeeld van Bianchi en Cube fietsen met grote kortingen.

Welkom bij Scholten Cycling, jouw bestemming voor alles op het gebied van fietsen en accessoires. Op onze actiepagina vind je de nieuwste deals en speciale aanbiedingen, perfect voor fietsliefhebbers van alle niveaus.

Bij Scholten Cycling streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden op een breed scala aan fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes en alles daartussenin. Onze acties veranderen regelmatig.

Mis geen enkele kans om te profiteren van geweldige kortingen op fietsen en accessoires. Houd onze actiepagina in de gaten en wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe aanbiedingen, zoals de huidige Bianchi en Cube deals.

Filter op soort

We helpen je graag met de juiste keuze!

Om de perfecte fiets voor jou te vinden, leren we jou en je wensen op het gebied van fietsen graag beter kennen. Zo kunnen we je met een persoonlijk en eerlijk advies verder helpen in je zoektocht naar jouw perfecte fiets.

v.a.3299,- nu €1999,-
Bianchi Impulso Pro GRX 600
Bekijk product
v.a.1199 nu € 999
Cube Nuroad Pro
Bekijk product
v.a.3099,- naar €2099,-
Bianchi Infinito XE 105 Disc
Bekijk product