Je bent hier

Home » Racefietsen » Bianchi Oltre Race

Bianchi Oltre Race

Vanaf € 3399,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontdek ultieme prestaties met de Bianchi Oltre Race

Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets die je prestaties naar een hoger niveau tilt? Ontdek dan de Bianchi Oltre Race bij Scholten Cycling. Deze racefiets van Bianchi is geschikt voor de liefhebber, met hoge kwaliteit en doordachte materiaal. Ondanks dat de Bianchi Oltre Race niet het duurste van het duurste is, biedt het wel ultieme prestaties en comfort. Of je nu je wil klimmen of racen over de vlaktes, met de Bianchi Oltre Race heb je een betrouwbare racefiets.

Bianchi Oltre Race: voor alle fietsliefhebbers

Zie het al voor je: een betrouwbare, niet te dure racefiets die voor alle omstandigheden geschikt is. Met de Bianchi Oltre Race krijg je precies zo’n fiets. Deze aerodynamische fiets met stevig carbon is er een optimale balans tussen stijfheid en lichtheid. Hierdoor is het een genot om te fietsen met de Italiaanse finesse van de Oltre Race.

Bianchi: Italiaanse topmerk

Het merk Bianchi is al sinds 1885 actief in de fietswereld. Het Italiaanse merk staat bekend om de finesse, hoge kwaliteit en iconische kleuren voor de prestigieuze fietsen die ze maken. Ontdek deze finesse voor jezelf met de Bianchi Sprint en geniet van wat het Italiaanse topmerk je kan bieden.

Verschillende topmodellen

De Bianchi Oltre Race heeft verschillende modellen, zodat er voor iedere fietsers de juiste variant tussen zit. Zo is er de Bianchi Oltre race Shimano DI2 12 speed, met een Oltre Race aero carbon, compatible with mechanical/electronic frame. Met de Shimano 105 DI2 12 speed groepset, Fulcrum Racing 818 wielen en de Velomann Aero Compact cockpit ben je gegarandeerd van topprestaties.

Ook is er de Bianchi Oltre race Shimano 105 12 speed, uitgerust met Oltre Race aero carbon, compatible with mechanical/electronic transmissions frame. Met de Shimano 105 12 speed groepset, Fulcrum Racing 818 wielen en een Velomann Aero Compact cockpit biedt ook dit model geweldige prestaties. Zo heb jij met deze modellen de keuze uit verschillende topversies van de Bianchi Oltre Race.

Laat Scholten Cycling je helpen!

Wil je meer weten over de Bianchi Oltre Race en de mogelijkheden? Bij Scholten Cycling helpen wij je graag met het kiezen van de juiste fiets en/of onderdelen. Van begin tot eind bieden wij service, zodat jij zorgeloos met je nieuwe Oltre Race de winkel kan uitfietsen. Maak dus vandaag nog een afspraak en ervaar je nieuwe Bianchi Oltre Race op de weg!

Bekijk alle modellen

Sfeerimpressies

Ja, ik heb interesse!

We helpen je graag met het vinden van een passende uitvoering. Ook na de aanschaf staan we voor je klaar met garantie, onderhoud en reparatie. Na 500 kilometers aan fietsplezier geven we je fiets een gratis onderhoudsbeurt.

Bianchi olte race Shimano 105 DI2 12 speed

Vanaf € 4349,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontdek een fiets die je prestaties naar nieuwe hoogten tilt. Als liefhebber van kwaliteit en doordacht materiaal, hoef je niet per se het duurste van het duurste. Daarom is onze aerodynamische fiets met een carbon frame, uitgerust met de hoogwaardige Shimano 105 DI2 versnellingsgroep en betrouwbare hydraulische schijfremmen, de perfecte keuze voor jou. Optimaliseer je snelheid en prestaties zonder concessies te doen aan kwaliteit met onze geavanceerde fietsoplossing.

Frame
Oltre Race aero carbon, compatible with mechanical/electronic
Groepset
Shimano 105 DI2 12 speed
Wielen
Fulcrum Racing 818
Cockpit
Velomann Aero Compact
Offerte aanvragen

Bianchi oltre race Shimano 105 12 speed

Vanaf € 3399,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontdek een fiets die je prestaties naar nieuwe hoogten tilt. Als liefhebber van kwaliteit en doordacht materiaal, hoef je niet per se het duurste van het duurste. Daarom is onze aerodynamische fiets met een carbon frame, uitgerust met de hoogwaardige Shimano 105 versnellingsgroep en betrouwbare hydraulische schijfremmen, de perfecte keuze voor jou. Optimaliseer je snelheid en prestaties zonder concessies te doen aan kwaliteit met onze geavanceerde fietsoplossing.

Frame
Oltre Race aero carbon, compatible with mechanical/electronic transmissions
Groepset
Shimano 105 12 speed
wielen
Fulcrum Racing 818
Cockpit
Velomann Aero Compact
Offerte aanvragen