Je bent hier

Home » Racefietsen » Bianchi Oltre RC

Bianchi Oltre RC

Vanaf € 13749
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontketen jouw potentieel met de Bianchi Oltre RC debelichaming van ultieme snelheid en prestaties. Dit meesterwerk van carbon mega gestroomlijnd is dit de droom van elke wielrenner die naar het hoogste niveau streeft. Wat maakt het onweerstaanbaar? Carbon Revolutie: Een fusie van kracht en lichtheid in het carbon frame en stuur voor maximale controle, zodat jij de baas blijft. Reparto Corse Magie: Laat de Reparto Corse carbonwielen, omwikkeld met Pirelli P Zero banden uit de Formule 1, je meevoeren naar een wereld van ongekende snelheid en wendbaarheid. Aerodynamische Meesterzet: Het doordachte ontwerp, van frame tot interne kabelbegeleiding, minimaliseert weerstand en maximaliseert snelheid – geen concessies, alleen maar overwinningen. Kies de Bianchi Oltre RC en beleef de sensatie van de ultieme race-ervaring. Durf jij de snelheid aan?

Bekijk alle modellen

Sfeerimpressies

Ja, ik heb interesse!

We helpen je graag met het vinden van een passende uitvoering. Ook na de aanschaf staan we voor je klaar met garantie, onderhoud en reparatie. Na 500 kilometers aan fietsplezier geven we je fiets een gratis onderhoudsbeurt.

Bianchi Oltre RC Campagnolo Super Record EPS

Vanaf € 14649
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontketen jouw potentieel met de Bianchi Oltre RC de perfectie van ultieme snelheid en prestaties. Dit meesterwerk van carbon, gestroomlijnd en met de Italiaanse super record EPS groepset, is dit de droom van elke wielrenner die naar het hoogste niveau streeft. Wat maakt het onweerstaanbaar? Carbon Revolutie: Een fusie van kracht en lichtheid in het carbon frame, Campagnolo Super Record eps 12 speed groepset en stuur voor maximale controle, zodat jij de baas blijft. Reparto Corse Magie: Laat de Reparto Corse carbonwielen, omwikkeld met Pirelli P Zero banden uit de Formule 1, je meevoeren naar een wereld van ongekende snelheid en wendbaarheid. Aerodynamische Meesterzet: Het doordachte ontwerp, van frame tot interne kabelbegeleiding, minimaliseert weerstand en maximaliseert snelheid – geen concessies, alleen maar overwinningen. Kies de Bianchi Oltre RC en beleef de sensatie van de ultieme race-ervaring. Durf jij de snelheid aan?

Frame
Oltre RC carbon
Groepset
Campagnolo Super Record EPS 12sp
Wielset
Reparto Corse SPB Tech 50mm front, 65mm rear
Cockpit
Integrated Aero handlebar
Offerte aanvragen

Bianchi Oltre RC SRAM RED ETAP

Vanaf € 13749
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontketen jouw potentieel met de Bianchi Oltre RC de perfectie van ultieme snelheid en prestaties. Dit meesterwerk van carbon, gestroomlijnd en met de Sram Red AXS 12 speed groepset, is dit de droom van elke wielrenner die naar het hoogste niveau streeft. Wat maakt het onweerstaanbaar? Carbon Revolutie: Een fusie van kracht en lichtheid in het carbon frame, Sram Red axs 12 speed groepset en stuur voor maximale controle, zodat jij de baas blijft. Reparto Corse Magie: Laat de Reparto Corse carbonwielen, omwikkeld met Pirelli P Zero banden uit de Formule 1, je meevoeren naar een wereld van ongekende snelheid en wendbaarheid. Aerodynamische Meesterzet: Het doordachte ontwerp, van frame tot interne kabelbegeleiding, minimaliseert weerstand en maximaliseert snelheid – geen concessies, alleen maar overwinningen. Kies de Bianchi Oltre RC en beleef de sensatie van de ultieme race-ervaring. Durf jij de snelheid aan?

Frame
Oltre RC Carbon
Groepset
SRAM RED AXS 12speed
Wielset
Reparto Corse SPB Tech 50mm front, 65mm rear
Cockpit
Integrated aero handlebar
Offerte aanvragen

Bianchi Oltre RC Dura-Ace 12sp

Vanaf € 13749
Voorraad: levertijd op aanvraag

Ontketen jouw potentieel met de Bianchi Oltre RC Dura-Ace – dé belichaming van ultieme snelheid en prestaties. Dit meesterwerk van carbon, gestroomlijnd met de Shimano Dura-Ace Di2 groepset, is de droom van elke wielrenner die naar het hoogste niveau streeft. Wat maakt het onweerstaanbaar? Carbon Revolutie: Een fusie van kracht en lichtheid in het carbon frame en stuur voor maximale controle, zodat jij de baas blijft. Reparto Corse Magie: Laat de Reparto Corse carbonwielen, omwikkeld met Pirelli P Zero banden uit de Formule 1, je meevoeren naar een wereld van ongekende snelheid en wendbaarheid. Aerodynamische Meesterzet: Het doordachte ontwerp, van frame tot interne kabelbegeleiding, minimaliseert weerstand en maximaliseert snelheid – geen concessies, alleen maar overwinningen. Kies de Bianchi Oltre RC en beleef de sensatie van de ultieme race-ervaring. Durf jij de snelheid aan?

Frame
Oltre RC Carbon
Groepset
Shimano Dura-Ace 12 sp
Wielset
Reparto Corse SPB Tech 50mm front, 65mm rear
Cockpit
Integrated aero handlebar
Offerte aanvragen