Je bent hier

Home » Racefietsen » Bianchi » Bianchi Specialissima Pro

Bianchi Specialissima Pro

Vanaf € 7649
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Bekijk alle modellen

Sfeerimpressies

Ja, ik heb interesse!

We helpen je graag met het vinden van een passende uitvoering. Ook na de aanschaf staan we voor je klaar met garantie, onderhoud en reparatie. Na 500 kilometers aan fietsplezier geven we je fiets een gratis onderhoudsbeurt.

Bianchi Specialissima pro Sram Force AXS 12 speed

Vanaf € 7649,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame, en opgebouwd met de Sram Force axs 12 speed groepset brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Frame
Specialissima RC carbon HM, only electronic groupsets
Groepset
Sram force etap AXS 12 speed
Wielen
Reparto Corse RC carbon 33mm
Cockpit
Reparto Corse integrated handlebar
Offerte aanvragen

Bianchi Specialissima pro Shimano Ultegra DI2 12 speed

Vanaf € 7649
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame, en opgebouwd de met Shimano Ultegra di2 12 speed groepset brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Frame
Specialissima RC carbon HM, only electronic groupsets
Groepset
Shimano Ultegra DI2 12 speed
Wielen
Reparto Corse RC Carbon 33mm
Cockpit
Reparto Corse integrated handlebar
Offerte aanvragen