Je bent hier

Home » Racefietsen » Bianchi Specialissima RC

Bianchi Specialissima RC

Vanaf € 12649,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Bekijk alle modellen

Sfeerimpressies

Ja, ik heb interesse!

We helpen je graag met het vinden van een passende uitvoering. Ook na de aanschaf staan we voor je klaar met garantie, onderhoud en reparatie. Na 500 kilometers aan fietsplezier geven we je fiets een gratis onderhoudsbeurt.

Bianchi Specialissima RC Sram Red AXS 12 speed

Vanaf € 12649,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame, Sram Red axs 12 speed groepset brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Frame
Specialissima Disc carbon RC
Groepset
Sram Red etap axs 12 speed
Remset
Sram Red centerlock 160mm 140mm
Wielset
Reparto Corce RC carbon 33mm
Cockpit
Reparto Corse integrated handlebar
Offerte aanvragen

Bianchi Specialissima RC Shimano Dura-Ace DI2 12 speed

Vanaf € 1249,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame, Shimano Dura-Ace di2 12 speed groepset brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Frame
Specialissima Disc carbon RC
Groepset
Shimano Dura-Ace DI2 12 speed
Remset
Shimano Dura-Ace
Wielset
Reparto Corce RC carbon 33mm
Cockpit
Reparto Corse integrated handlebar
Offerte aanvragen

Bianchi Specialissima Shimano Ultegra 11 speed

Vanaf € 6199,-
Voorraad: levertijd op aanvraag

Een Stijlvolle Italiaanse Beauty, waar alles aan gedaan is om de fiets zo licht mogelijk te maken. Daarbij is het een echte allrounder. Als een ware klimmer, is de Bianchi Specialissima jouw perfecte metgezel. Met een ultralicht carbon frame, Shimano Ultegra 11 speed groepset brengt deze fiets je moeiteloos naar de top. Geschikt voor zowel bergachtig terrein als vlakke wegen, biedt de Specialissima ultieme prestaties. Klim naar eindeloze hoogten met deze veelzijdige klimfiets!

Frame
Specialissima Disc carbon w/Bianchi CV
Groepset
Shimano Ultegra 11 speed
Remset
Shimano Ultegra
Wielset
Vision SC40
Cockpit
Reparto Corse by FSA NS ACR
Offerte aanvragen