Je bent hier

Home ยป Leer ons team kennen door middel van social rides!

Leer ons team kennen door middel van social rides!

Wij, van Scholten Cycling, willen jullie graag leren kennen als klant, maar ook als mens. Daarom gaan wij vanaf 21 april om de week een social ride organiseren.

Dit houdt in dat er vanaf 21 april elke twee weken op de donderdagavond een rit georganiseerd zal worden. De rit zal ongeveer 1.5 uur duren. Wanneer je je hebt opgegeven zal je, mits je dat wilt, in een groepsapp via Whatsapp geplaatst worden. Hierin zal van tevoren het GPX-bestand worden gedeeld. Mocht je liever niet in de groepsapp toegevoegd worden, is dit uiteraard geen probleem! Je kan dan alsnog aansluiten.

We starten elke social ride bij de Scholten Cycling winkel (Kleine Veld 39, Dalen). We vertrekken om 19:00 uur. We hopen natuurlijk dat het lang genoeg licht blijft buiten, maar vergeet voor de zekerheid je lampjes niet. Voor de social ride is de racefiets het geschiktst.

Het gaat hier om een social ride waarbij we niemand achterlaten. Mocht je moeite hebben met het tempo, geef dat dan gerust aan. Samen uit, samen thuis!

Wil jij je opgeven voor een social ride? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bellen of appen via het vaste nummer: 0524-551328.

 

Wij hebben er zin in, jij ook? Hopelijk tot dan!

Team Scholten Cycling