Je bent hier

Home » Kleding & accessoires

Kleding & accessoires

Ga voor optimaal fietsplezier en een veilige rit met goede en comfortabele fietskleding, -schoenen, -handschoenen, helmen en alle andere bijbehorende accessoires. Bij ons vind je het totaalpakket onder één dak. Onze fietsspecialisten geven je een eerlijk advies, zodat jij goed voorbereid en veilig op pad kunt gaan.

Fietskleding

Om tot de beste prestaties te komen is goede fietskleding essentieel. Met een zeer uitgebreid aanbod bieden wij voor iedere fietser een passende oplossing. In onze winkel presenteren we alle soorten (waterdichte, ademende en reflecterende) kleding, van wielershirts en -broeken tot jacks en sokken, voor alle weersomstandigheden. Voor amateur tot professional, voor heren, dames en kinderen. Met verschillende, populaire kwaliteitsmerken en prijsklassen hebben we voor ieder wat wils.

Accessoires

Naast specialist op het gebied van fietsen, hebben wij ook alle kennis in huis om jou een passend advies te geven op het gebied van fietsaccessoires. Stap je op de fiets voor een korte rit of voor een lange fietsvakantie, wij helpen je op weg met de juiste fietsuitrusting. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en zorgen dat je goed opvalt in het verkeer, zowel overdag als in het donker, met zichtbare fietskleding en goede verlichting. Ga veilig de weg op met een goedzittende professionele bril en een op jouw hoofd afgestelde helm.

Kom langs in onze winkel waar je alles direct kunt passen en door onze ervaren medewerkers vakkundig geholpen wordt, zodat jij onbezorgd je kilometers kunt gaan maken.