La Vuelta acties!

Wat een leuk en bijzonder moment, de Vuelta start in Nederland! Om dit niet aan ons voorbij te laten gaan hebben wij als Scholten Cycling wat unieke acties bedacht.

Als eerste hebben wij een give away actie. Wij geven niet zomaar wat weg, wij geven namelijk een Wahoo ELEMNT BOLT weg! Wat je hiervoor moet doen is heel simpel. Volg ons op Facebook en/of Instagram, like en deel het bericht en reageer met de naam van de renner die jij denkt dat de Vuelta gaat winnen. Heb jij het antwoord VOOR 28 augustus ingestuurd en heb jij het antwoord goed? Dan maak jij kans om deze unieke prijs te winnen. Wij verloten de prijswinnaar in de week na de Vuelta. SUCCES!

Ook hebben wij een hele praktische actie. Heb jij na het kijken van de Vuelta zelf zin gekregen om te fietsen en zijn de banden van jouw racefiets toe aan vervanging? Dan monteren wij 2 nieuwe banden en binnenbanden van Vittoria (Rubino Pro G2) twv: €84.95 voor maar liefst: 69.99! Dat is dus inclusief montage! Deze actie loopt de gehele Vuelta lang!

Ben jij fan van de Vuelta en wil je een paar leuke sokken scoren? Wij hebben leuke sokken van Le Patron van onder andere de Vuelta in de aanbieding. Het 2e paar voor de helft! Kom snel langs want op=op.

Ook hebben wij de statische bikefit in de aanbieding van €39.99 voor €14.99. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Wil jij ook nog nieuwe wielerkleding? Wij hebben een tent buiten staan met kleding tot maar liefst 70% korting!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken