COVID-19 maatregelen en openingstijden bij Scholten-Cycling

Beste fietsfanaten,

Helaas moet ook onze winkel weer sluiten ivm met de nieuwe COVID-19 maatregelen. Vanaf zondag 19 december 2021 tot en met vrijdag 14 januari 2022 zal de winkel gesloten zijn. Wij houden jou volledig op de hoogte via onze social media en website van alle nieuwe acties, nieuwe fietsen en nog veel meer.  

Wat zijn de mogelijkheden?

✔️Ben jij opzoek naar een nieuwe fiets? Wij adviseren jou graag via WhatsApp of telefonisch. Via onze website kun jij dan de fiets bestellen en wij zorgen dat de fiets rijklaar bij jou geleverd wordt. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

✔️ Bestellen, afhalen en retourneren is mogelijk. Heb je kleding, accessoires of iets anders nodig? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit bij jou terecht komt.

✔️ De werkplaats blijft geopend voor onderhoud, reparatie en het rijklaar maken van nieuwe fietsen. Vanaf maandag 27 december t/m zaterdag 2 januari is de werkplaats gesloten.

✔️ Wil jij jouw fiets brengen voor onderhoud of reparatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens om een afspraak te maken. Je kan dan jouw fiets bij de ingang van de werkplaats afleveren. Let op! Om het contact zo kort mogelijk te houden graag een notitie toevoegen met reparatiepunten. Zo zorgen wij er voor dat jouw fiets weer tip top in orde komt!

✔️ Wanneer jouw fiets klaar is en opgehaald kan worden, nemen wij contact met jou op. We plannen dan een afspraak in wanneer je de fiets kunt ophalen.

✔️ Heb jij een vraag of heb je advies nodig? Ook dan helpen wij jou graag! Neem contact op voor de mogelijkheden.

LET OP GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

De werkplaats blijft geopend. De winkel en ons online-advies is bereikbaar op dezelfde openingstijden als onze werkplaats.
Maandag van 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag van 08:00 tot 17:00 uur
Woensdag van 08:00 tot 17:00 uur
Donderdag van 08:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

*Wij verlenen onze service en diensten uiteraard volgens de RIVM-regels.

Met sportieve groet,
Team Scholten Cycling

📞 0524 551 328 (ook WhatsApp)
📧 info@scholten-cycling.nl
💻 www.scholten-cycling.nl
📍 Kleine Veld 39, 7751BG Dalen

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken