Je bent hier

Home ยป De steutelavonden zijn weer terug!

De steutelavonden zijn weer terug!

Ontdek de geheimen van een soepel rijdende fiets op de sleutelavond van Scholten Cycling! Fietsen brengt niet alleen plezier, maar ook de noodzaak van goed onderhoud. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze sleutelavond, waar onze ervaren monteurs kosteloos hun expertise delen. Ontvang waardevol advies, handige tips en slimme trucs om jouw fiets in topconditie te houden.

Samen gaan we aan de slag en laten we zien dat fietsonderhoud niet alleen noodzakelijk is, maar ook leuk kan zijn. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, er is voor iedereen iets te leren. Van eenvoudige reparaties tot het optimaliseren van prestaties, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Breng je fiets mee en ontdek hoe je zelf kleine reparaties kunt uitvoeren. Leer de kneepjes van het vak en maak het onderhoud van je fiets moeiteloos. Samen streven we naar een fietservaring die niet alleen plezierig is tijdens het rijden, maar ook voldoening geeft door het zelfstandig kunnen onderhouden van je tweewieler.

Mis deze kans niet om meer te leren over het verzorgen van je fiets en sluit je aan bij de gemeenschap van fietsliefhebbers tijdens de sleutelavond van Scholten Cycling. Wij geloven dat een goed onderhouden fiets bijdraagt aan een veilige en plezierige fietservaring. Fiets met ons mee naar een wereld van kennis, vaardigheden en fietsplezier!

Meld je snel aan op een van de beschikbare data:

  • Woensdag 7 Februari
  • Woensdag 21 Februari
  • Vrijdag 1 Maart
  • Vrijdag 15 Maart

Alle sleutelavonden beginnen om 19:00 uur en eindigen rond 20:30 uur