Je bent hier

Home ยป Kom werken bij Scholten Cycling!

Kom werken bij Scholten Cycling!

Waar beleving en techniek elkaar raken.

Scholten Cycling is een innoverend en dynamisch bedrijf die kijkt naar de toekomst. Wij doen het liefst alles zelf en dat kunnen wij niet zonder jou! Wil jij in een van de mooiste fietsenwinkels van Noordoost Nederland werken? Lees dan snel verder.

Ons streven is om de klant altijd met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. We geven daarom net dat beetje extra. De klant kan bij ons gratis fietsen testen om zo tot de beste aankoop te komen. Wanneer er een probleem is met een fiets of artikel lossen we dat zo snel mogelijk op door onze goede garantie. Daarom komen onze klanten vanuit heel Nederland naar Drenthe voor de mooiste fietsen en het beste advies!

Bij ons draait het allemaal om fietsplezier. Dat plezier stralen wij uit naar onze klanten, maar ervaar je ook op onze werkvloer! We zijn altijd op zoek naar versterking. Bekijk hier onze uitgelichte vacatures of trek een sprintje naar alle vacatures en vind jouw droombaan! Onze route is uitgestippeld, rijd jij met ons mee?

Onze winkel

Onze winkel is gevuld met racefietsen, mountainbikes, trekking fietsen en E-bikes van alle soorten en maten. Maar ook voor kleding en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke fietser is er wel iets te vinden en je mag onze fietsen altijd gratis testen om zo tot de beste keuze te komen! De meeste specialisten van onze winkel zitten in hun vrije tijd ook graag op de fiets en zijn daardoor extra gedreven om met je mee te denken.

Onze werkplaats

In onze werkplaats kan je terecht voor fietsonderhoud, reparaties en advies van gespecialiseerde fietstechniekers.

Over Scholten Cycling

In de prachtige fietsprovincie Drenthe en het actieve dorp Dalen is Scholten Cycling een toonaangevend bedrijf op het gebied van racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, trekking fietsen en elektrische fietsen gevestigd. Wij verkopen o.a. de merken: Cube, Giant, Cannondale, Bianchi en nog vele andere mooie merken. De winkel in Dalen beschikt tevens over een werkplaats waar klanten dagelijks terecht kunnen voor reparatie en onderhoud. Bij Scholten Cycling vindt u 800m2 inspirerende winkelruimte. Met natuurlijk een ruim assortiment fietsen, kleding en schoenen. Maar ook helmen en accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen.