Je bent hier

Home » De zoektocht naar jouw perfecte fiets

De zoektocht naar jouw perfecte fiets

Met een voorliefde voor fietsen en passie voor het vak staan wij elke dag voor onze klanten klaar. Om de perfecte fiets voor jou te vinden, leren we jou en je wensen op het gebied van fietsen graag beter kennen. Zo kunnen we je met een persoonlijk en eerlijk advies verder helpen in je zoektocht naar jouw perfecte fiets.

Een nieuwe fiets, fietskleding en alle soorten bijbehorende accessoires zijn waardevolle en duurzame investeringen, mits je dit goed aanpakt. Dankzij onze professionele kennis kunnen we je adviseren op alle onderdelen, elementen en materialen waar je rekening mee moet houden, zodat jij vervolgens zelf weloverwogen keuzes kunt maken.

Naast onze vakkundige kennis en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons ook met een groots assortiment. Online en in de showroom, met een oppervlakte van maar liefst 800 m2, presenteren we ons rijke aanbod aan stijlvolle tweewielers, maar ook helmen, fietskleding en andere fietsproducten en -accessoires. Of je nou voornamelijk ontspannen door de stad fietst, door de bossen crosst, lange afstanden aflegt of voor snelheid gaat, voor ieder doeleinde en elk budget bieden wij een geschikt model aan.

Ontdek de nieuwste collecties en fietsinnovaties van gerenommeerde merken in onze fysieke winkel. Maak eens een proefrit en ervaar welke fiets bij jou past. Eenmaal de perfecte fiets gevonden, zorgen wij dat deze precies op jouw lichaam en houding wordt afgestemd. Met onze bikefitting zetten wij alle fietsonderdelen op de juiste hoogte zodat jij vanzelf een correcte zitpositie aanneemt. De meeste fietsen hebben we direct op voorraad, zonder levertijden fiets je dezelfde dag nog bij ons de winkel uit!

Ook na de aanschaf staan we voor je klaar met garantie, onderhoud en reparatie. Na 500 kilometers aan fietsplezier geven we je fiets een gratis onderhoudsbeurt. Heb je vragen? Stel ze gerust via een appje, een belletje, online of fiets even langs. Wij zorgen dat je goed geholpen wordt, zodat jij snel weer op weg kunt.

Interesse? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel!