Openingstijden tijdens de feestdagen

De feestdagen staan nu echt voor de deur. Helaas, wij kunnen dit jaar niet samen met u het mooie 2020 fietsseizoen afsluiten zoals u van ons gewend bent tijdens onze eindejaarsshow. Dit vinden wij extreem jammer! Wij zien u graag terug na de lockdown in onze winkel. Wij hebben aantal leuke eindejaarsacties voor u klaar staan. Waaronder fietsen, andere onderdelen en accessoires. Kijk snel op onze website en bestel snel online!

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden voor de werkplaats. De werkplaats is gesloten van donderdag 24 december vanaf 16u tot en met zondag 3 januari. Maandag 4 januari staan wij weer helemaal klaar om uw fiets spik en span te maken.

Onze winkel blijft gesloten tot 19 januari. Bent u op zoek naar een nieuwe racefiets, mountainbike, gravelbike, cyclocross fiets of een elektrische e-bike van top merken Cube, Cannondale, Giant, Bianchi en Sensa? Of zoekt kleding, accessoires en voeding? Kijk dan snel op onze website voor de mogelijkheden. Staat uw product er niet tussen? Laat het ons weten! Wij staan online voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Neem gerust contact op via de email, telefoon of whatsapp. Via facetime kunnen wij u persoonlijk advies geven over onze fietsen, kleding, voeding en alle accessoires.

Wij zijn bereikbaar via:
E-mail: Info@scholten-cycling.nl
Telefoon: 0524-551328
Whatsapp: 0524-551328

Scholten Cycling wenst u hele fijne feestdagen, een sportief en gezond 2021!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken