Selected:

Vision Team 35 Disc

 349,00

Out of stock

Vision Team 35 Disc

 349,00

Vision brengt met de Team 35 Disc een semi-aero wielset voor schijfremmen op de markt, op basis van de populaire Vision Team 35 wielen voor velgremmen. De Vision Team 35 Disc wielen zijn handgemaakt met een brede aluminium velg, straightpull spaken en een naaf met een centerlock remschijf aansluiting. De Team 35 Disc wielen blinken uit in duurzaamheid, betrouwbaarheid en geven een mooie uitstraling in je fiets.

De Vision Team 35 Disc wielen hebben soepel lopende en goed afgedichte industrielagers. Op de 19mm tubeless ready velgen is het mogelijk lekker brede banden van 25mm, 28mm en breder te monteren. Na het toevoegen van latex is het mogelijk om met een lagere bandendruk te rijden. Dit zorgt voor een betere grip, lagere rolweerstand en wordt de kans op lekrijden hiermee minimaal. De korte aero straightpull spaken zorgen voor een stijve en sterke wielset.

  • Aluminium
  • 2000 gram
  • Shimano / Sram 10 – 11 speed body

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Uitverkocht

Bij Scholten Cycling vindt u 800m2 inspirerende winkelruimte. Met natuurlijk een ruim assortiment fietsen, kleding en schoenen. Maar ook helmen en accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Zoeken