Je bent hier

Home » Over ons

Over ons

Als echte fietsliefhebbers zijn wij het liefst de hele dag maar met één ding bezig: fietsen. Zowel het product als de activiteit. Het is voor ons dan ook een groot plezier om in onze showroom omgeven te zijn door honderden prachtige fietsen, de verschillende soorten fietsen te onderhouden en repareren, en om onze klanten, die deze passie met ons delen, verder te mogen helpen.

Voor onze winkel hadden we geen betere locatie kunnen bedenken dan de prachtige fietsprovincie Drenthe. Onze showroom is gevestigd in het dorp Dalen, waar we een ruimte van maar liefst 800m2 tot onze beschikking hebben. Hier presenteren we een scala aan hoogwaardige fietsen, van elektrische fietsen en stadsfietsen tot alle soorten racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Klanten uit heel Nederland, België en Duitsland mogen we hier ontvangen, niet alleen voor een eersteklas fiets, maar ook voor alles op het gebied van fietskleding en -accessoires. En onder hetzelfde dak bevindt zich onze werkplaats waar wij het onderhoud en de reparaties verrichten.

Door vakkennis en jarenlange ervaring weet ons team aan iedere klant een eerlijk en deskundig advies op maat te geven. Met een gratis bikefitting en testritten zorgen we dat de fiets perfect op jou wordt afgestemd en echt comfort biedt. We zetten altijd nét even een stapje extra, met onze goed garanties en persoonlijke service, alles om te zorgen dat jij optimaal kunt genieten.

Wees van harte welkom, we helpen je graag op weg naar vele kilometers aan ultiem fietsplezier!

Maak kennis met ons team

Jeffrey Veltink

Jeffrey heeft jaren als wielrenner en mountainbiker wedstrijden gefietst en vanaf 14 jaar is Jeffrey al werkzaam bij Scholten Cycling. Nu deelt Jeffrey als eigenaar zijn grootste passie voor het fietsen en alles wat daar bij hoort via onze mooie winkel. De allerbeste advies en het delen van de passie staat voor Jeffrey op nummer 1.

 

Bastiaan van Neer

Van gravelbike tot op de racefiets, Bastiaan is in elke discipline actief. Om de beste advies te kunnen geven, test Bastiaan veel materiaal. Zijn kennis deelt hij graag met u bij ons in de winkel. De winkelvloer is zijn thuis, samen met u gaat Bastiaan opzoek naar de best passende fiets!

Van racefiets, gravelbike tot aan de elektrische fiets. Bastiaan helpt u graag!

Bart Hulzebosch

Nog steeds actief in het wielerpeloton. Een jonge gedreven hond die alles tot op de bot toe uitzoekt. Techniek is zijn grootste passie. Heeft u een probleem met de fiets? Dan zorgt bart dat uw fiets op de juiste manier gerepareerd gaat worden! Bart is onze eerste aanspreekpunt in de werkplaats.

 

Danielle Quint

Heeft u een vraag? Dan zult u Danielle als eerste aan de telefoon kunnen verwachten! Een topper rechtstreeks uit het wielerpeloton. Van kleding tot aan accessoires, Danielle weet precies wat u nodig heeft.

 

Alom van der Kooij

Een man van actie en techniek, geen enkele uitdaging is Alom te gek. Alom zorgt ervoor dat uw elektrische fiets, stadsfiets, racefiets, mountainbike of welke fiets dan ook weer in top staat komt.

Hideyuki Takagi

Hideyuki Takagi of zoals wij hem noemen, Hidde. Rechtstreeks uit Japan om in Europa prof te kunnen worden ondersteund Hidde in de werkplaats. Enorme kennis en gevoel voor techniek, geen enkele uitdaging is Hidde te gek.

 

 

Dimitry Fedorov

Van professioneel downhill mountainbiker tot aan monteur bij ons in de werkplaats. De lat legt Dimitry hoog. Geen enkele uitdaging is Dimitry te gek. Van stadsfiets tot aan de mountainbike, Dimitry zorgt er voor dat uw fiets weer in top conditie komt.

Adne Koster

Van Nederlands Kampioen junioren tot nog steeds renner bij Allinq Cycling team en bikefitter bij Scholten Cycling. Waar iedereen wel eens problemen heeft met zijn fietshouding heeft Adne zelf ook deze problemen gehad. Inmiddels heeft Adne vele cursussen gehad en met een fysiotherapeutische achtergrond kan Adne u helpen om optimaal op de fiets te zitten.